Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2021. 09. 10.

Volt egyszer egy képregény

Volt egyszer egy képregény

Színes, magyar dokumentumfilm

Mozibemutató: 2021. 09. 10.

A Volt egyszer egy képregény átfogó képet ad a magyar képregénykultúráról, érintve a képregény történetét a kezdetektől napjainkig, fókuszba helyezve a magyar képregény fejlődését. Filmünk elkalauzolja a nézőt a  kezdetben a napilapokban közölt képregények szárnybontogatásaihoz, valamint a magyar képregény jelenlegi világába.

 • Rendezte: Gábor Bence

 • Szereplők: Kertész Sándor, Pálfi György, Csepella Olivér, Korcsmáros Gábor, Harza Tamás, Barabás Árpád, Kiss Ferenc, Tondora Judit, Várai Artúr, Szebeni Péter

2021. 07. 29.

A hercegnő és a hét törpe

Red Shoes and the Seven Dwarfs

Színes, szinkronizált dél-koreai animációs film

Mozibemutató: 2021. 07. 29.

Ebben a klasszikus meséket megidéző, humoros történetben a mindenre elszánt, bátor hercegek hiába mentik meg a tündért a sárkány karmából, mégis átok sújtja őket és zöld törpékké változnak. Csak a világ legszebb leányának csókja változtathatja vissza őket, amire új külsejükkel nem sok esélyük van. A Fehér Király birodalmában eközben a gonosz királyné azon mesterkedik, hogy szépséget adó varázscipőt készítsen.

 • Rendezte: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang , Young Sik Uhm

 • Szereplők:

2021. 07. 15.

Becsúszó szerelem

Színes, magyar romantikus vígjáték

Mozibemutató: 2021. 07. 15.

Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel.

 • Rendezte: Nagy Viktor Oszkár

 • Szereplők: Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Rajkai Zoltán, Hajdu Szabolcs, Szabó Simon, Orosz Ákos, Tenki Réka, Pelsőczy Réka, Urbanovits Kriszta, Piller Ádám

2021. 07. 15.

Tolvajok társasága

The Misfits

Színes, szinkronizált amerikai akciófilm

Mozibemutató: 2021. 07. 15.

Még a legnagyobb biztonsággal őrzött szövetségi börtön sem tudja visszatartani a szökéstől a hírhedt és elismert nemzetközi tolvajt, Richard Pace-t. Egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát.

 • Rendezte: Renny Harlin

 • Szereplők: Pierce Brosnan, Nick Cannon, Tim Roth, Rami Jaber, Hermione Corfield, Jamie Chung, Mike Angelo, David Batchelor, Gonzalo Menendez

2021. 07. 08.

Valaki a túloldalon

Andra sidan

Színes, szinkronizált svéd horrorfilm

Mozibemutató: 2021. 07. 08.

Egy apa barátnőjével és kisfiával új házba költözik. A csendes kertvárosi környezet idilli lehetőséget kínál az újrakezdésre, ám a kisfiú hamarosan elkezd barátkozni valakivel a fal túloldalán.

 • Rendezte: Tord Danielsson, Oskar Mellander

 • Szereplők: Jakob Fahlstedt, Janna Granström, Dilan Gwyn

2021. 07. 08.

Minari – A családom története

Minari

Színes, szinkronizált amerikai családi dráma

Mozibemutató: 2021. 07. 08.

A nyolcvanas években egy dél-koreai család Kaliforniából egy arkansasi farmra költözik, hogy új otthont alapítson. Jacob, a családfő bízik a saját családi gazdaság mielőbbi beindításában. Felesége, Monica jóval szkeptikusabb, s miközben egy csirkefarmon dolgozik, aggódik a nehézségek és kisfia, David egészsége miatt. A napi munka mellett a szülők nem tudnak vigyázni a gyerekekre, ezért segítségül hívják Monica édesanyját Dél-Koreából.

 • Rendezte: Lee Isaac Chung

 • Szereplők: Steven Yeun, Yeri Han, Alan S. Kim, Noel Cho, Yuh-Jung Youn, Darryl Cox, Esther Moon, Ben Hall, Eric Starkey, Will Patton, Jacob M Wade

2021. 07. 01.

Még egy kört mindenkinek

Druk

Színes, szinkronizált dán dráma

Mozibemutató: 2021. 07. 01.

Négy jóbarát, akik gimnáziumi tanárok, letesztelnek egy elméletet. Feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket.

 • Rendezte: Thomas Vinterberg

 • Szereplők: Mads Mikkelsen , Thomas Bo Larsen , Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, Helene Reingaard Neumann

2021. 07. 01.

Ketten

Deux

Színes, feliratos francia dráma

Mozibemutató: 2021. 07. 01.

Nina és Madeleine évtizedeken át titkolták szerelmüket a világ elől. Senki sem sejti, hogy az egymással szemben lakó idős hölgyek egymás kedvesei. Hosszú évek hallgatása után úgy döntenek, hogy Rómába költöznek, és nyilvánosan felvállalják kapcsolatukat. Madeleine azonban képtelen két felnőtt gyerekének elmondani az igazat.

 • Rendezte: Filippo Meneghetti

 • Szereplők: Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker

2021. 06. 03.

A világ dicsősége

Gloria Mundi

Színes, feliratos francia dráma

Mozibemutató: 2021. 06. 03.

Egy marseille-i család tagjai egybegyűlnek a kis Gloria születésekor. Az öröm nem feledteti, hogy a fiatal szülők mindennapos küzdelmet folytatnak a megélhetésért. Mathilde részmunkaidős bolti eladó, férje, Nicolas sofőr, akit ráadásul egy este durván helyben hagynak a rivális sofőrök. Gloria nagyapja éppen a börtönből szabadulva érkezik meg a családi körbe.

 • Rendezte: Robert Guédiguian

 • Szereplők: Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan, Anaïs Demoustier, Robinson Stévenin, Lola Naymark, Grégoire Leprince-Ringuet, Angelica Sarre, Pauline Caupenne, Yann Trégouët, Mathilde Ulmer

2021. 05. 27.

Tunéziai terápia

Un divan a Tunis

Színes, feliratos francia vígjáték

Mozibemutató: 2021. 05. 27.

Selma, a párizsi pszichoterapeuta hazaköltözik Tunéziába, hogy rendezze az életét. A tuniszi családi házuk tetőterében berendezett rendelőjében szeretni folytatni a praxisát. Családja és a helyi közösség gyanakodva és szkeptikusan fogadja a vállalkozást, azonban hamarosan számos kliense akad, a helyi fodrásztól kezdve az imámig.

 • Rendezte: Manele Labidi

 • Szereplők: Golshifteh Farahani, Majd Mastoura, Aisha Ben Miled, Feryel Chammari

WordPress Video Lightbox Plugin