Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2021. 09. 23.

Volt egyszer egy képregény

Volt egyszer egy képregény

Színes, magyar dokumentumfilm

Mozibemutató: 2021. 09. 23.

A Volt egyszer egy képregény átfogó képet ad a magyar képregénykultúráról, érintve a képregény történetét a kezdetektől napjainkig, fókuszba helyezve a magyar képregény fejlődését. Filmünk elkalauzolja a nézőt a  kezdetben a napilapokban közölt képregények szárnybontogatásaihoz, valamint a magyar képregény jelenlegi világába.

 • Rendezte: Gábor Bence

 • Szereplők: Kertész Sándor, Pálfi György, Csepella Olivér, Korcsmáros Gábor, Harza Tamás, Barabás Árpád, Kiss Ferenc, Tondora Judit, Várai Artúr, Szebeni Péter

2021. 09. 23.

Irány a bárka! 2.

Ooops! The Adventure Continues

Színes, szinkronizált ír-német-belga animációs film

Mozibemutató: 2021. 09. 23.

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább, együtt a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, szárazföld sehol és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani. Egy szerencsétlen baleset folytán Lia és Fancsi kiesnek a bárkából és elsodródnak egymástól.

 • Rendezte: Toby Genkel, Sean McCormack

 • Szereplők:

2021. 09. 16.

Természetes fény

Természetes fény

Színes, magyar-lett-francia-német filmdráma

Mozibemutató: 2021. 09. 16.

A második világháborúban a keleti fronton harcoló alakulatok mellett csaknem százezer magyar katona teljesített szolgálatot a front mögötti megszállt területeken. A Természetes fény a megszállt Szovjetunió területén játszódik, egy kiismerhetetlen, mocsaras erdőségben.

 • Rendezte: Nagy Dénes

 • Szereplők: Szabó Ferenc, Garbacz Tamás, Bajkó László, Franczia Gyula

2021. 09. 02.

Toxikoma

Toxikoma

Színes magyar dráma

Mozibemutató: 2021. 09. 02.

Herendi Gábor új közönségfilmje, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

 • Rendezte: Herendi Gábor

 • Szereplők: Molnár Áron, Bányai Kelemen Barna, Török-Illyés Orsolya, Csuja Fanni, Sodró Eliza, Gáspár Tibor, Konfár Erik, Kovács Krisztián, Rainer-Micsinyei Nóra, Maszlay István, Homonnai Kati, Czukor Balázs, Tóth András, Tóth Anita

2021. 08. 26.

A Jönsson banda

Se Upp För Jönssonligan

Színes, szinkronizált svéd vígjáték

Mozibemutató: 2021. 08. 26.

Egy sikertelen rablási kísérlet után a Jönsson banda vezetője börtönbe kerül. Mire szabadul, a bandatagok már maguk mögött hagyták a törvénytelenségeket. Amikor azonban minden idők legnagyszerűbb rablását kell megszerveznie, a főnöknek sikerül ismét aktiválnia a csapatát.

 • Rendezte: Tomas Alfredson

 • Szereplők: Henrik Dorsin, Anders Johansson, Hedda Stiernstedt, David Sundin, MyAnna Buring, Reine Brynolfsson, Rikard Ulvshammar, Edvin Bryntesson

2021. 08. 12.

Bárány

Lamb

Színes, feliratos izlandi-svéd-lengyel dráma

Mozibemutató: 2021. 08. 12.

A gyermektelen pár, Maria és Ingvar egy távoli izlandi tanyán élnek, s állattenyésztéssel foglalkoznak. Karácsony éjjelén egy félig ember félig bárány újszülöttre találnak istállójukban. Úgy döntenek, sajátjukként gondjukba veszik és felnevelik az újszülöttet.

 • Rendezte: Valdimar Jóhannsson

 • Szereplők: Noomi Rapace, Björn Hlynur Haraldsson, Hilmir Snær Guðnason, Ester Bibi

2021. 07. 29.

A hercegnő és a hét törpe

Red Shoes and the Seven Dwarfs

Színes, szinkronizált dél-koreai animációs film

Mozibemutató: 2021. 07. 29.

Ebben a klasszikus meséket megidéző, humoros történetben a mindenre elszánt, bátor hercegek hiába mentik meg a tündért a sárkány karmából, mégis átok sújtja őket és zöld törpékké változnak. Csak a világ legszebb leányának csókja változtathatja vissza őket, amire új külsejükkel nem sok esélyük van. A Fehér Király birodalmában eközben a gonosz királyné azon mesterkedik, hogy szépséget adó varázscipőt készítsen.

 • Rendezte: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang , Young Sik Uhm

 • Szereplők:

2021. 07. 22.

Jeges pokol

The Ice Road

Színes, szinkronizált amerikai akció thriller

Mozibemutató: 2021. 07. 22.

Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat.

 • Rendezte: Jonathan Hensleigh

 • Szereplők: Liam Neeson, Holt McCallany, Matt McCoy, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Martin Sensmeier, Matt Salinger, Lauren Cochrane, Marcus Thomas, Paul Essiembre, Josh Strait, Mike Vaughn

2021. 07. 15.

Becsúszó szerelem

Színes, magyar romantikus vígjáték

Mozibemutató: 2021. 07. 15.

Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel.

 • Rendezte: Nagy Viktor Oszkár

 • Szereplők: Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Rajkai Zoltán, Hajdu Szabolcs, Szabó Simon, Orosz Ákos, Tenki Réka, Pelsőczy Réka, Urbanovits Kriszta, Piller Ádám

2021. 07. 15.

Tolvajok társasága

The Misfits

Színes, szinkronizált amerikai akciófilm

Mozibemutató: 2021. 07. 15.

Még a legnagyobb biztonsággal őrzött szövetségi börtön sem tudja visszatartani a szökéstől a hírhedt és elismert nemzetközi tolvajt, Richard Pace-t. Egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát.

 • Rendezte: Renny Harlin

 • Szereplők: Pierce Brosnan, Nick Cannon, Tim Roth, Rami Jaber, Hermione Corfield, Jamie Chung, Mike Angelo, David Batchelor, Gonzalo Menendez

WordPress Video Lightbox Plugin