Újabb részlet A nimfomániásból – ezúttal Christian Slaterrel

2013. szeptember 29.

A tudatosan felépített marketingkampány újabb állomásához érkeztünk el: Lars von Trier A nimfomániás című, készülő filmjének negyedik részlete került most nyilvánosságra, amelyben Shia LaBeouf és Uma Thurman után ezúttal Christian Slater jut szóhoz. A jelenetet itt nézhetitek meg – egy nap alatt máris 12 ezren nézték meg a Youtube-on. A produkció ígérete szerint a következő vírusvideó október 10-én jelenik meg, az itt található hivatalos honlapon ti is naprakészen követhetitek a frissítéseket.

Lars von Trier két részesre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, A nimfomániásban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is. A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

A nimfomániás magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. A tervezett magyarországi mozibemutató 2014. január 16-án lesz.

WordPress Video Lightbox Plugin