Továbbra is a legjobbak között a 360

2013. április 29.

Bemutatása második hetében is az országos toplista legjobbjai között szerepel az Oscar-jelölt Fernando Meirelles új alkotása, a 360. Bár a héten nem kevesebb, mint 8 új mozibemutató várta a nézőket, a 360 továbbra is  a legnézettebb filmek között található, és 1.254 nézőjével ezen a héten az országos toplista 10. helyén áll. Az Isten városa  rendezőjének Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz, Moritz Bleibtreu, és Ben Foster főszereplésével készült drámáját 4.593 néző tekintette meg másfél hét alatt.

A 360 történetében egy házaspár mindkét tagja a félrelépés gondolatával játszik: ám míg a feleség (Rachel Weisz) titokban félrelép, a férj (Jude Law) az utolsó pillanatban meghátrál. Egy brazil fotós megcsalt barátnője úgy dönt, hogy elhagyja félrelépő párját és hazaköltözik Brazíliába. Egy alkoholista, korosodó férfi (Anthony Hopkins) eltűnt lányának feltételezett holttestét megy azonosítani az Egyesült Államokba. Egy szexuális zaklatásért elítélt, és feltételes szabadlábra bocsátott férfi (Ben Foster) igyekszik mindent elkövetni az újabb bűnbeesése megelőzésére. Egy dolog valamennyijüket összeköti: a véletlenek láncolata révén összefonódik a sorsuk, miközben mindannyian a magány elől menekülnek, s csak azt szeretnék, ha szeretnék őket.

Fernando Meirelles alkotását az artmozik és a multiplexek egyaránt vetítik országszerte. A 360 magyar moziforgalmazója a Vertigo Média kft.

WordPress Video Lightbox Plugin