Öt BAFTA-jelölést kapott az Én, Tonya, jelölt az Életem Cukkiniként is!

2018. március 5.

A Brit Filmakadémia nyilvánosságra hozta idei jelöléseit a BAFTA-díjakra. Az Én, Tonya összesen öt jelölést kapott, s továbbra is nagy esélye van számos Oscar-jelölésre. Az év egyik legjobb filmjét jelölték a legjobb színésznő (Margot Robbie), női mellékszereplő (Allison Janney), eredeti forgatókönyv kategóriákban, továbbá a jelmez és smink kategóriákban is.

BAFTA-jelölést kapott az elmúlt év egyik legbájosabb animációs filmje, az Életem Cukkiniként, amely Oscar- és Golden Globe-jelölése után a Brit Filmakadémiát is meghódította.

A szenzációs és Oscar-esélyes Margot Robbie-val a főszerepben készült vígjátékot a legjobb vígjáték/musical, a legjobb színésznő (vígjáték/musical) és a legjobb női mellékszereplő Golden Globe-díjára jelölték, Allison Janney pedig meg is nyerte a női mellékszereplő Golden Globe-díját. A Tonya Harding műkorcsolyázó életéről szóló fekete komédia öt BAFTA-díj jelölést kapott és több kategóriában esélyes az Oscar-díj jelölésre, többek között Margot Robbie és Allison Janney alakításai révén.

Az Én, Tonya február 1-től látható országszerte a mozikban – feliratos és szinkronizált változatban egyaránt.

Az Én, Tonya és az Életem Cukkinikét magyar forgalmazója a Vertigo Média.

WordPress Video Lightbox Plugin