Masha és a medve 2 – Dupla móka | Nyereményjáték

2023. november 22.

December 14-től országszerte látható a mozikban a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Masha és a Medve rajzfilmsorozat új felvonása, a MASHA ÉS A MEDVE 2 – DUPLA MÓKA!

Biztonsági öveket becsatolni! – kezdődik a vad utazás, Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő: amikor Masha megérkezik, mindenhol a baj jár a nyomában. Masha nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Ezt követően átutazunk egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandba, amelynek középpontjában a tizenkét hónap áll. Masha és új barátja, Január hónap mindent megtesz, hogy a felnőttek szívében fellobbanjon a karácsonyi varázslat hangulata – és ezzel megmentsék az ünnepeket. Készülj fel, váratlan fordulatok és izgalmas pillanatok várnak a Masha és a Medve 2 – Dupla móka ünnepi hangulatú, családi kalandjaiban!

Vegyél részt nyereményjátékunkon, hogy életre kelthesd Mashát, Medvét és barátaikat a játékszőnyegen olvasás közben, és hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

NYEREMÉNY

A Kolibri Kiadó jóvoltából 10 db Játék és mese – Masha és a Medve című kiadványt sorsolunk ki, melynek egyikét az alábbi kérdés megválaszolásával nyerheted meg. A kiadvány 1 könyvet, 10 figurát és 1 játékszőnyeget tartalmaz.

Milyen fejfedőt próbál fel a tükör előtt a medve a mesefilm előzetesében?
A) Egy kalapot
B) Egy kötött sapkát
c) Egy bukósisakot
D) Egy mikulás sapkát

A helyes választ december 6., szerda 23:59-ig várjuk a jatek@vertigomedia.hu címen. Sok sikert kívánunk!

Kérünk, hogy az e-mailben tüntesd fel a teljes nevedet, a tárgyában pedig a következőt: Masha és a medve nyereményjáték.

A helyesen válaszolók között a www.random.org weboldal segítségével soroljuk ki a nyerteseket december 7-én. A játék nyerteseivel a sorsolás másnapján, e-mailen vesszük fel a kapcsolatot.

A nyereményeket Packeta, vagy Foxpost szállítással kézbesítjük. A játékon való részvétellel a játékos elfogadja, hogy csak ez a két szállítási mód lehetséges a nyeremény kézbesítésére, más átvételi mód nincs, a nyertes harmadik kézbesítési lehetőséget nem tud választani, azt a játék kiírója nem tud biztosítani.

WordPress Video Lightbox Plugin