Két Vertigo film is az országos top10-ben!

2012. december 6.

A héten ugyan erősen ingadozó volt a mozik látogatottsága, az új mozibemutatók közül mégis az országos toplista élmezőnyébe került három alkotás. Már a négynapos hétvége után is örültünk, hogy új bemutatónk, a Monte Wildhorn csodálatos nyara a sikeresebb filmek közé tartozik, és 1451 nézővel a 8. helyen indult a a legjobbak között. Ezt a helyezését az első hét elteltével is megtartotta a Morgan Freeman főszereplésével készült, szívmelengető alkotás, amely 2022 nézővel a 8. helyen áll.

Még nagyobb öröm számunkra, hogy az Egy veszedelmes viszony című, dán történelmi bemutatónk a második héten is kiemelkedő érdeklődés mellett ment a mozikban, s a szerdai zárás után Nikolaj Arcel filmje 1568 nézővel felkerült az országos toplista 9. helyére. A hivatalos dán Oscar nevezett alkotást két hét alatt már 4268 néző látta.

Mindkét film továbbra is megtekinthető art mozikban és fővárosi multiplexekben. A Monte Wildhorn csodálatos nyara és az Egy veszedelmes viszony magyarországi forgalmazója a Vertigo Média kft.

WordPress Video Lightbox Plugin