Ismét magyar film az országos top10-ben!

2014. szeptember 18.

Ismét magyar film került a hazai toplisták legjobbjai közé! A remek kritikai fogadtatást követően a közönség is hálásan fogadta Zomborácz Virág első játékfilmjét, az Utóéletet. Az első héten az elmúlt évek egyik legjobb magyar vígjátékát 5889-en látták, amellyel bevétele alapján az országos top10 10. helyére került a film, a nézettsége alapján pedig a 9. A premier előtti eredményekkel együtt összesen máris 6434-es nézettséggel büszkélkedhet Zomborácz alkotása. Az Utóélet a vezető artmozikban kiemelkedően a legnézettebb alkotás volt a héten, de a multiplexekben is népszerű a közönség körében.

A film a következő napokban a fővárosi Allee, Corvin, Mammut, Művész, Puskin, Tabán, Toldi, Uránia, Westend mozikban, valamint vidéken Balatonfüreden, Békéscsabán, Egerben, Gyöngyösön, Jászberényben, Kaposváron, Miskolcon, Pécsett, Sárospatakon, Szegeden, Székesfehérváron, és Szombathelyen látható. A hónapban még Berettyóújfalun, Szekszárdon, Szentendrén, és Szigetszentmiklóson is vetítik Zomborácz filmjét.

Az országos top10-ben két Vertigo-film is szerepel: a Szerelem a végzetem a hétvége után a heti toplistán is 8. helyen áll, össznézőszáma két hét után 16526.
Az Utóélet és a Szerelem a végzetem magyar forgalmazója a Vertigo Média.
WordPress Video Lightbox Plugin