A repülő osztály | Nyereményjáték

2024. március 13.

  Kapcsolódó film: 

A repülő osztály

Március 14-től országszerte látható a mozikban Erich Kästner egyik legnépszerűbb ifjúsági regényének filmfeldolgozása, az A REPÜLŐ OSZTÁLY!

Az A REPÜLŐ OSZTÁLY történetét az alkotók ezúttal kortárs közegbe helyezték és a ma fiataljainak az igényeihez igazították. A főszerepet a fiatal színészek mellett Tom Schilling játssza, aki napjaink egyik legnépszerűbb német színésze (Mű szerző nélkül, Napola – A Führer elit csapata, Fabian: A vég kezdete, Who Am I: Egy rendszer sincs biztonságban).

A tehetséges Martina 13 éves, Berlinben él egy lakótelepen, és napról-napra rengeteg nehézséggel kell megbirkóznia. Egy nap a tini megkapja élete lehetőségét: ösztöndíjat nyer egy festői alpesi településen található, rangos bentlakásos iskolába. Az új gimnázium új esélyt jelent a lány számára, aki csak tanulni szeretne és elkerülni a bajt. A tini azonban hamarosan itt is a középiskolai rivalizálás középpontjában találja magát…

NYEREMÉNY

A Móra Könyvkiadó jóvoltából 20 db A repülő osztály című kiadványt sorsolunk ki, melynek egyikét az alábbi kérdés megválaszolásával nyerheted meg. A film előzetesét feltétlenül ajánljuk figyelmedbe!

Hol tervezik kialakítani a gyerekek a repülő osztályt?
A) Egy mozdonyban
B) Egy buszban
C) Egy hajón
D) Egy vasúti kocsiban

A helyes választ március 24., vasárnap 23:59-ig várjuk a jatek@vertigomedia.hu címen. Sok sikert kívánunk!

Kérünk, hogy az e-mailben tüntesd fel a teljes nevedet, a tárgyában pedig a következőt: A repülő osztály nyereményjáték.

A helyesen válaszolók között a www.random.org weboldal segítségével soroljuk ki a nyerteseket március 25-én. A játék nyerteseivel a sorsolás másnapján, e-mailen vesszük fel a kapcsolatot.

A nyereményeket Foxpost szállítással kézbesítjük. A játékon való részvétellel a játékos elfogadja, hogy csak ez a szállítási mód lehetséges a nyeremény kézbesítésére, más átvételi mód nincs, a nyertes további kézbesítési lehetőséget nem tud választani, azt a játék kiírója nem tud biztosítani.

WordPress Video Lightbox Plugin