A Nagy Zsolt főszereplésével készült Tantrum világpremierje a CineFesten lesz!

2021. augusztus 11.

Tantrum címmel készült el Nagy Zsolt új filmje, amelynek világpremierje a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában lesz. Nagy Borús Levente közönségtalálkozóval egybekötött rendezői bemutatkozása szeptember 17-én, pénteken 21:15 órakor lesz a Művészetek Háza Uránia termében, ahol az 50 perces rövidfilm vetítését követően Nagy Zsoltot és a rendezőt lehet kérdezni.

Károlynak rossz napja van. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez Károly életének legrosszabb napja. A probléma, ami megnehezíti Károly életét, néhány évtizeddel ezelőtt kezdődött, szóval most a férfi egy dühös nagymonológba kezd, mely során visszatekint az idáig vezető út minden lépésére.

Nagy Borús Levente Tantrum című filmje 50 perc hosszú, egysnittes alkotás, amelyben Nagy Zsolt nemcsak színészi kvalitásait mutatja meg, de teljesen új oldaláról is megismerhetjük a kiváló színészt.

A Tantrum világpremierje a CineFest hivatalos programjában lesz, ahol az alkotás versenyen kívül szerepel. A rendhagyó premieren részt vesznek az alkotók, akik a vetítést követően készséggel válaszolnak a közönség kérdéseire.

Bíró Tibor, a CineFest fesztiváligazgatója a Tantrum kapcsán: „A CineFest szervezői számára minden évben nagy öröm és a közönség kiemelt figyelme kíséri a magyar filmek premiervetítéseit. A Tantrum című filmnek világpremierje lesz a miskolci vetítés, melyre szeretettel várjuk Nagy Zsoltot, aki visszatérő vendégnek számít Miskolcon.”

Nagy Borús Levente rendező-forgatókönyvíró a CineFestes meghívásról: „Elképesztően szerencsésnek érzem magam, amiért egy ilyen rendhagyó projekt lehetett az első rendezésem. Örülök, hogy a legrangosabb magyar filmfesztiválon debütálhat a Tantrum, mert a problémák, amiket a film boncolgat, hiába univerzálisak, az utóbbi hónapokban fájóan hazaivá is váltak.”

Nagy Zsolt a Tantrumról: „Életem egyik legmerészebb kísérlete volt, amibe belevágtam az alkotókkal. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fognak a nézők reagálni erre az Istenkísérletre.”

A Tantrum operatőre Papp Kornél, zeneszerzője Cseterki Tamás. A fim a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs. Az alkotás a CineFestes világpremiert követően korlátozott ideig lesz látható a kiválasztott mozikban.

WordPress Video Lightbox Plugin