A csodák könyve | Nyereményjáték

2023. szeptember 15.

  Kapcsolódó film: 

A csodák könyve

Egyedülálló anyaként Thelma-nak alig jut ideje 12 éves fiára, Louis-ra. Amikor a srácot egy szerencsétlen baleset éri és kómába esik, édesanyja élete fenekestül felfordul. Thelma Louis holmijai között rátalál egy világvége listára, amiket a fiú az életében szeretett volna teljesíteni. Az anya hirtelen ötlettől vezérelve útra kel, hogy Franciaországtól Japánig a világ különböző pontjain élete kalandját élje át, és szentül hiszi, hogy ha teljesíti a lista feladatait, fia is felébred a kómából. A feladatok igazi önismereti úttá válnak, ahol az anya rádöbben az élet igazi szépségeire…

NYEREMÉNY

A már a mozikban látható A csodák könyve Julien Sandrel azonos című nemzetközi bestsellere alapján született, melyet most a General Press Kiadó és a Vertigo Média játékán meg is nyerhetsz!

A nyereményjáték keretében 5 db könyvet sorsolunk ki, melynek egyikét az alábbi kérdés megválaszolásával nyerheted meg.

Melyik városban szeretné Loius dedikáltatni a deszkáját?
A) Koppenhága
B) San Francisco
C) Melbourne
D) Tokió

A helyes választ – melynek megtalálásában a film előzetese nagy segítségedre lesz – szeptember 21., csütörtök 23:59-ig várjuk a jatek@vertigomedia.hu címen.

Kérünk, hogy az e-mailben tüntesd fel a teljes nevedet, a tárgyában pedig a következőt: A csodák könyve nyereményjáték. Sok sikert!

A helyesen válaszolók között a www.random.org weboldal segítségével soroljuk ki a nyerteseket szeptember 22-én. A játék nyerteseivel a sorsolás napján, e-mailen vesszük fel a kapcsolatot.

WordPress Video Lightbox Plugin