Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2017. 10. 19.

Aurora Borealis – Északi fény

Aurora Borealis - Északi fény

Színes, magyar dráma

Bemutató: 2017. 10. 19.

Az Aurora Borealis – Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja.

 • Rendezte: Mészáros Márta

 • Szereplők: Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari, Tóth Ildikó, Leslaw Zurek, Ewa Telega, Antonio de la Torre, Hary Prinz, Wunderlich József, Cserhalmi György, Fekete Ernő, Bereczki Zoltán, Monori Lili, Czinkóczi Zsuzsa

2017. 09. 28.

Salamon király kalandjai

Salamon király kalandjai

Színes, szinkronizált magyar-izraeli animációs film

Bemutató: 2017. 09. 28.

A 17 éves, meglehetősen szertelen Salamon király nemrég örökölte meg a trónt apjától, Dávidtól, azonban még nem érett meg az uralkodása. Különleges képességét (ért az állatok és növények nyelvén) is csak csínytevésre használja. Legjobb barátja Tobi, a sivatagi róka, aki minden mókában hű társa. Mindeközben Jeruzsálem városa rendkívüli eseményre készül: Balkis, Sába királynőjének érkezésére. A terv a két fiatal összeházasítása.

 • Rendezte: Albert Hanan Kaminski

 • Szereplők: Nagy Ervin, Csöre Gábor, Pálmai Anna, Schneider Zoltán,, Csankó Zoltán, Bogdányi Titanilla, Szacsvay László, Harsányi Gábor, Esztergályos Cecília

2017. 09. 28.

Anna and the Barbies – Álmatlan

Anna and the Barbies - Álmatlan

Színes, magyar koncertfilm

Bemutató: 2017. 09. 28.

Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt.

 • Rendezte: Porkoláb Norbert, Tanca Norbert

 • Szereplők: Anna and the Barbies

2017. 09. 21.

47 méter mélyen

47 Meters Down

Színes, szinkronizált angol horrorfilm

Bemutató: 2017. 09. 21.

Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed.

 • Rendezte: Johannes Roberts

 • Szereplők: Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Chris Johnson

2017. 09. 07.

Wind River – Gyilkos nyomon

Wind River

Színes, szinkronizált amerikai thriller

Bemutató: 2017. 09. 07.

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését.

 • Rendezte: Taylor Sheridan

 • Szereplők: Elizabeth Olsen, Jeremy Renner, Graham Greene, Gil Birmingham, Jon Bernthal, Julia Jones, Eric Lange

2017. 08. 24.

Fiú a vonaton

The Boy on the Train

Színes, feliratos magyar-amerikai dráma

Bemutató: 2017. 08. 24.

Egy amerikai rendező visszatér Budapestre sok évvel ezelőtt forgatott filmje vetítésére, amiben a gyermekvasutak világát mutatta be. A vetítés utáni napon találkozik egy fiatalemberrel, aki azt állítja, hogy ő az egyik, filmben látható kisfiú. Az időközben felnőtt férfinak nem tetszik, ahogy a rendező ábrázolta őt, és mindenáron beszélni akar vele erről…

 • Rendezte: Roger Deutsch

 • Szereplők: James Eckhouse, Tóth Barnabás, Szervét Tibor, Herczenik Anna, Wéber Kata