Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2018. 03. 29.

Lajkó – Cigány az űrben

Lajkó - Cigány az űrben

Színes, magyar fekete vígjáték

Bemutató: 2018. 03. 29.

1957 elején a Nagy Szovjetunió úgy dönt, hogy baráti országai közül Magyarországnak ad esélyt, hogy kiválassza a földkerekség első kozmonautáját, aki majd az első ember lehet az űrben. Karmazsin Jenő elvtárs, a Kunmadarasi Vörösiszap Termelőszövetkezet elnöke tudja is, ki lehetne a legmegfelelőbb jelölt a nagy utazásra: Serbán Lajos, azaz Lajkó, ahogy mindenki hívja, már gyermekkora óta betegesen vonzódik a csillagokhoz.

 • Rendezte: Lengyel Balázs

 • Szereplők: Keresztes Tamás, Gyabronka József, Pálffy Tibor, Anna Böger, Fehér László, Beniuk Bohdan, Varga Zétény, Papadimitriu Athina, Trokán Nóra, Rajkai Zoltán, Máté Gábor, Lukáts Andor, Gosztonyi Csaba, Szirtes Ági, Trill Zsolt

2018. 03. 22.

A hűséges

Le Fidèle

Színes, feliratos belga-francia romantikus dráma

Bemutató: 2018. 03. 22.

Amikor Gino, a hányattatott sorsú gengszter találkozik az autóversenyző Gigivel, első látásra egymásba szeretnek. A szenvedélyes és feltétel nélküli szerelem mindkettőjüket elragadja, azonban Gino eltitkolja a lány előtt valódi életét.

 • Rendezte: Michaël R. Roskam

 • Szereplők: Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Kerem Can

2018. 03. 15.

Szellemek háza

Winchester

Színes, szinkronizált amerikai horrorfilm

Bemutató: 2018. 03. 15.

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan.

 • Rendezte: Michael Spierig, Peter Spierig

 • Szereplők: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson, Eamon Farren

2018. 03. 08.

Ismael szellemei

Les fantômes d'Ismaël

Színes, feliratos francia romantikus dráma

Bemutató: 2018. 03. 08.

A középkorú férfi, Ismael Sylviával él, de még mindig gyászolja 20 évvel korábban elhunyt szerelmét, Carlottát. Carlotta egy nap azonban váratlanul újra feltűnik, ami mindhármuk életét felforgatja.

 • Rendezte: Arnaud Desplechin

 • Szereplők: Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel

2018. 03. 01.

A szelíd teremtés

Krotkaja

Színes, feliratos francia-német-holland-litván dráma

Bemutató: 2018. 03. 01.

Dosztojevszkij novella-adaptációjában egy nő egyedül él egy isten háta mögötti orosz falu határában. Egy nap visszakapja azt a csomagot, amelyet korábban börtönbüntetését töltő férjének küldött. Magyarázat híján maga indul el a távoli börtönvárosba, hogy kiderítse, mi történik.

 • Rendezte: Szergej Loznyica

 • Szereplők: Vaszilina Makovcseva, Valeriu Andriutã, Liza Akedzsakova, Szergej Kolesov, Dimitrij Bikovszki

2018. 02. 15.

Valami Amerika 3

Valami Amerika 3

Színes, magyar vígjáték

Bemutató: 2018. 02. 15.

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is.

 • Rendezte: Herendi Gábor

 • Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Tompos Kátya, László Zsolt, Stohl András, Nagy Ervin, Faragó András, Döglégy, Scherer Péter, Kovács Lehel