Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2018. 03. 15.

Szellemek háza

Winchester

Színes, szinkronizált amerikai horrorfilm

Bemutató: 2018. 03. 15.

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

 • Rendezte: Michael Spierig, Peter Spierig

 • Szereplők: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson, Eamon Farren

2018. 02. 15.

Valami Amerika 3

Valami Amerika 3

Színes, magyar vígjáték

Bemutató: 2018. 02. 15.

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is.

 • Rendezte: Herendi Gábor

 • Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Tompos Kátya, László Zsolt, Stohl András, Nagy Ervin, Faragó András, Döglégy, Scherer Péter, Kovács Lehel

2018. 02. 01.

Én, Tonya

I, Tonya

Színes, szinkronizált amerikai fekete vígjáték

Bemutató: 2018. 02. 01.

Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett.

 • Rendezte: Craig Gillespie

 • Szereplők: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Caitlin Carver, Bobby Cannavale, Mckenna Grace

2018. 01. 18.

Thelma

Thelma

Színes, feliratos norvég erotikus thriller

Bemutató: 2018. 01. 18.

Thelma, egy vallásos háttérrel rendelkező norvég diáklány Oslóba költözik, ahol beleszeret egy másik lányba. S miközben szégyenérzettel terhelt szexuális ébredését éli meg, Thelma felfedezi, hogy természetfeletti képességgel és erővel rendelkezik.

 • Rendezte: Joachim Trier

 • Szereplők: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Henrik Rafaelsen, Ellen Dorrit Petersen

2018. 01. 11.

Kutyák és titkok

Los Perros

Színes, feliratos chilei-francia-argentin-portugál dráma

Bemutató: 2018. 01. 11.

A 42 éves Mariana egy jómódú család gyereke, valamint egy tehetős üzletember felesége. Egyetlen dolog érdekli igazán, a saját kutyája. Egy nap megismerkedik egy ex katonatiszttel, akitől lovaglóórákat vesz. A nő vonzódni kezd az idősebb oktatóhoz, akiről apránként derülnek ki múltja sötét titkai.

 • Rendezte: Marcela Said

 • Szereplők: Antonia Zegers, Alfredo Castro, Alejandro Sieveking

2017. 12. 28.

Egy szent szarvas meggyilkolása

The Killing of a Sacred Deer

Színes, feliratos görög-brit-ír thriller

Bemutató: 2017. 12. 28.

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi.

 • Rendezte: Yorgos Lanthimos

 • Szereplők: Colin Farrell, Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Raffey Cassidy, Barry Keoghan